fbpx

סדנת ונציה

תיאור הסדנה: 

הסדנה מתאימה לכל אוהבי המטבח האיטלקי ניתן לשלב גם ילדים, בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות ( סינר וכובע שף),
בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת.
מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל,
סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת
כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה,
כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל
וכמובן גם לטעום מהכל

חומרי הגלם: 

ניוקי ערמונים: קמח, תפו"א, ביצים, מלח, אגוז מוסקט, פלפל שחור.                                                  לרוטב: שמנת, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט, עירית.

קרם פולנטה: קמח פולנטה, חמאה, חלב, שמנת, מלח, פלפל שחור, מוצרלה, פרמזן, פטריות ובצל.

ברוסקטה עגבניות: באגט, שמן זית, שום, עגבניות, אורגנו, בזיליקום, בצל סגול, זיתי קלמטה.

ירקות צלויים: בצל סגול, עגבניות שרי, גמבה צהובה, שום, בזיליקום, בלסמי, שמן זית מלח ופלפל.

טירמיסו: בישקוטי, קפה, שמנת להקצפה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל, קקאו.


למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה המטבח האיטלקי מכל הגילאים.

 מתאים למסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..

רמת קושי: קלה- בינונית

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, ברז מים.  (מומלץ במקום עם מטבח סטנדרטי)

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: התפו"א של הניוקי כבר אפויים, הבאגט של הברוסקטה מוכן, הקפה והקצפת של הטירמיסו מוכנים וכל השאר מכינים בסדנה.

אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, מכיל חלב, ללא סוכר חוץ מהקינוח.