ניוקי ערמונים: בצקניות תפו"א קמח וביצים מבושלות במים ואחכ מתבשלות בתוך רוטב שמנת סמיך עם ערמונים פרמזן ועירית קצוצה.
קרם פולנטה: קמח תירס מבושל בחלב ותבלינים עד למרקם קרמי מוגש עם פטריות מוקפצות.
ברוסקטת עגבניות: צנימי באגט קריספיים עם סלט עגבניות קצוץ עם בצל סגול וזיתי קלמטה.
סלט ורדה (Verde): מיקס חסות, עגבניות שרי, גמבה, בצל סגול וזיתי קלמטה בשמן זית ובלסמי.
ירקות צלויים: בצל סגול, גמבה, וזוקיני צלויים במחבת עם שמן זית, טימין ובלסמי מצומצם.
טירמיסו: בישקוטי תבולים באספרסו מוטבעים בקצפת עם שוקולד מגורר מלמעלה.