למי הסדנה מתאימה: לילדים בכל הגילאים, בנים ובנות שאוהבים את הבישול האיטלקי.
רמת קושי: קלה.
זמן הסדנה: בערך שעתיים – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף + תנור.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הבצק והמילוי של הרביולי, הצק של הפיצה והרוטב פסטו מגיע מוכן, כל השאר מכינים במקום.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, מכיל חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.