fbpx

סדנת ויאטנם

תיאור הסדנה:

סדנת ויאטנם הינה סדנה חוויתית וטעימה המתאימה לכל הגילאים.

בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות ( סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל
וכמובן גם לטעום מהכל.

תפריט הסדנה:

נודלס: איטריות אורז, עוף/טופו, כרוב, גמבה, בצל, פטריות, בצל ירוק.
לרוטב: סויה, הוי סטיר, שמן שומשום, שום, ג'ינג'ר, סוכר חום דביק. לקישוט: בוטנים ובצל ירוק.

אגרול: דפי אגרול, קמח, כרוב, נבטים, גזר, בצל, סויה, שמן שומשום, שום, צ'ילי מתוק, שמi קנולה רוטב: צ'ילי מתוק/ סויה.

סלט עוף: חזה עוף, מלפפונים, בצל סגול, כוסברה.
לרוטב: מיסו, מירין, חמאת בוטנים, מים. לקישוט: כוסברה ובוטנים.

טפיוקה: פניני טפיוקה, סוכר, קרם קוקוס, תמצית וניל, פירות.

למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי האוכל האסיאתי מכל הגילאים, מסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..

רמת קושי: קלה – בינונית.

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף וכיור עם מים,( מומלץ שיהיה מטבח).

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן:העוף של הנודלס, הרוטב של הנודלס, המילוי והרוטב של האגרול, הרוטב של הסלט, העוף של הסלט, כל אלו מוכנים מראש, כל השאר מכינים בזמן הסדנה.

אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, מכיל סוכר.