fbpx

סדנת בישול יפני לילדים

תיאור הסדנה: 

סדנת בישול יפני לילדים הינה סדנה חווייתית וטעימה המותאמת במיוחד לילדים.
צוות השפים שלנו מיקצועי ומיומן וגם מנוסה בעבודה עם ילדים, הנחייה מהנה, קלילה מצחיקה ובגובה העיינים.
בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות, סינרים וכובעים, בסדנה כל ילד יתנסה באופן מעשי בהכנת המנות,
ניתן לאכול תוך כדי הסדנה וגם לארוז את מה שנשאר בקופסת טייק אווי ולקחת הבייתה.
בסוף הסדנה מחלקים תעודות סיום 🙂

חומרי הגלם: 

לבצק גיוזה: קמח חיטה, מים, קורנפלור, מלח.

למילוי עוף: עוף טחון, כרוב, גזר, שום, מלח, סויה.

למילוי בטטה: בטטה, מלח, פלפל, שום. שמן שומשום.

רוטב לגיוזה: סויה/ צ'ילי מתוק.

לשיפודים: פרגיות, טריאקי, שומשום.

כדורי אורז: אורז סושי מבושל, מלח, בצל ירוק, שומשום קלוי.

דאנגו: קמח אורז דביק, אבקת סוכר, שוקולד צ'יפס, חמאת בוטנים, סירופ מייפל, בוטנים מסוכרים.

למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לילדים מכל הגילאים, בנים ובנות שאוהבים לבשל ולאכול אוכל יפני, מתאים לימי הולדת או לכל סיבה למסיבה אחרת.

רמת קושי: קלה

זמן הסדנה: בערך שעתיים – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף + כיור עם מים ( רצוי שיהיה גם מטבח)

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: 

הבצק של הגיוזה והמילוי והאורז לכדורים מגיעים מוכנים מראש, כל השאר מכינים בזמן הסדנה.

אלרגיות רגישויות:  מכיל גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.