למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לילדים מכל הגילאים, בנים ובנות שאוהבים לבשל ולאכול אוכל יפני, מתאים לימי הולדת או לכל סיבה למסיבה אחרת.
רמת קושי: קלה.
זמן הסדנה: בערך שעתיים (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים (עדיף שיהיה גם מטבח).
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הבצק של הגיוזה והמילוי והאורז לכדורים מגיעים מוכנים מראש, כל השאר מכינים בזמן הסדנה.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.