סדנה יפנית מיני

תיאור הסדנה: סדנה יפנית מיני הינה סדנה חווייתית טעימה וקצרה.
מתאימה גם לקבוצות מרובות משתתפים, מומלצת גם לארגונים וחברות כשרוצים הפעלה קצרה וקולעת.
צוות השפים שלנו מקצועי ומנוסה בדגש על הנחייה מהנה קלילה וחווייתית.
מכינים את המנות ביחד ואוכלים את התוצרת תוך כדי הסדנה.
מתחילים בהכנות המוקדמות, חיתוכים וכו.. ואז את המנות עצמן..
בסדנה מכינים גיוזה (כיסון) במילוי עוף או בטטה וגם בננה טמפורה לקינוח.
בסוף הסדנה מחלקים תעודות.

תפריט:

גיוזה: כיסון בצק עשוי קמח חיטה במילוי של עוף טחון ו/או קרם בטטה

רטבים: סויה מתובלת וצ'ילי מתוק

בננה טמפורה: בננה בציפוי בלילת טמפורה (בסיס קמח חיטה), מטוגנת בשמן עמוק ונטבלת ברוטב טפי קרמל על בסיס קרם קוקוס וסוכר חום.

למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי אוכל יפני מכל הגילאים, מסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..

רמת קושי: קלה

זמן הסדנה: בערך שעה – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף.

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן:

הבצק והרטבים מגיעים מוכנים, כל השאר מכינים במקום.

אלרגיות רגישויות:  מכיל גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ  מהרוטב של הקינוח.