גיוזה עוף/בטטה: כיסוני בצק ממולאים בעוף או בטטה, מטוגנים ומאודים במחבת מוגשים עם רוטב סויה מתובל.
קונוס סושי: סושי בצורת קונוס עם מרכיבים לפי בחירה: סלמון, אבוקדו, בטטה ומלפפון.
סלט אצות: אצות וואקמה, מלפפונים בצל ירוק וסינטה צרובה למחיצה ברוטב חמוץ ומתקתק.
פרגית: קוביות פרגית שהושרו בטריאקי ללילה משופדות וצלויות על הפלאנצ'ה.עם שומשום ובצל ירוק.
אגאדשי טופו: קוביות טופו מטוגנות בשמן עמוק עם ציר יפני בצל ירוק וצנון וחוטי אצת נורי.
דאנגו שוקולד: כדורים מבצק אורז ממולאים בשוקולד מבושלים במים מוגשים עם מייפל ובוטנים מסוכרים.