fbpx

סדנת בישול ישראלי

תיאור הסדנה: 

 בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות ( סינר וכובע שף),
בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת.
מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל,
סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת
כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה,
כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל
וכמובן גם לטעום מהכל

חומרי הגלם: 

פלאפל: גרגרי חומוס מושרים , בצל, פלפל חריף, כוסברה, מלח, פלפל, זרעי כוסברה, שמן קנולה.        תוספות: טחינה, עמבה, סלט קצוץ (מלפפון ועגבניה) כרוב כבוש.

פיתות: קמח לבן, שמרים יבשים, מלח, סוכר.

חציל: חציל, טחינה, לימון, מלח, פלפל, פטרוזיליה.

ממרח חומוס: גרגירי חומוס, טחינה גולמית, לימון, כמון, מלח, אבקת סודה. לקישוט: שמן זית, פטרטוזיליה.

מלבי: חלב, שמנת, סוכר, קורנפלור, מי ורדים.                                                                            לקישוט סירופ-(סוכר מים, מי ורדים, צבע אדום), פיסטוק/בוטנים/קוקוס

למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לאוהבי האוכל הישראלי בכל הגילאים.                          הסדנה מתאימה למסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..

רמת קושי: בינונית

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף              (רצוי במטבח מסודר)

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן:

הבצק של הפיתות, טחינה, עמבה, הסירופ למלבי.

אלרגיות רגישויות: אפשר לבקש ללא גלוטן, אפשר לבקש ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.