למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לאוהבי האוכל הישראלי בכל הגילאים. הסדנה מתאימה למסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..
רמת קושי: בינונית
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הבצק של הפיתות, טחינה, עמבה, הסירופ למלבי.
אלרגיות רגישויות: אפשר לבקש ללא גלוטן, אפשר לבקש ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.