פיקנייה: נתח שפיץ צ'אך, חלק אחורי עסיסי וטעים, צלוי על הגריל כנתח שלם, אח"כ כסטייק עבה ואז לרצועות מידת עשייה מדיום.
קרפצ'יו: נתחי סינטה שמשטחים עם פטיש שניצל לרצועות דקיקות, מוגש נא עם שמן זית מלח פלפל זרעי עגבנייה ופטרוזיליה.
סלופי ג'ו: בשר אונטריב בבישול ארוך, מפורק, מוגש בלחמנייה קלועה עם חסה, חמוצים, איולי שום וחרדל גרגרים.
שיפודי אנטריקוט: קוביות אנטריקוט על שיפוד צרובות על פלאנצ'ה בליווי צ'ימיצ'ורי
תפו"א אדמה ובטטה מדורה: תפו"א ובטטה, בתנור על מלח גס, שבורים עם שמן זית, טימין, מלח ופלפל.
פונדנט שוקולד: מעדן שוקולד (פרווה) אפוי למחיצה בתנור מוגש עם פרי עונתי.