סדנת בשרים

תיאור הסדנה:
מחיר: 350 ש"ח לאדם, מינימום 3000 ש"ח להזמנה

סדנת בשרים הינה סדנה חווייתית המתאימה לאוהבי הבשר.

בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות (סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל ולטעום מהכל.

תפריט הסדנה:

פיקנייה: נתח שפיץ צ'אך, חלק אחורי עסיסי וטעים, צלוי על הגריל כנתח שלם, אח"כ כסטייק עבה ואז לרצועות מידת עשייה מדיום.

קרפצ'יו: נתחי סינטה שמשטחים עם פטיש שניצל לרצועות דקיקות, מוגש נא עם שמן זית מלח פלפל זרעי עגבנייה ופטרוזיליה.

סלופי ג'ו: בשר אונטריב בבישול ארוך, מפורק, מוגש בלחמנייה קלועה עם חסה, חמוצים, איולי שום וחרדל גרגרים.

שיפודי פרגית: קוביות פרגית על שיפוד צרובות על פלאנצ'ה בליווי צ'ימיצ'ורי

תפו"א אדמה ובטטה מדורה: תפו"א ובטטה, בתנור על מלח גס, שבורים עם שמן זית, טימין, מלח ופלפל.

סלט ירוקים: חסות, עליי בייבי, פרי עונתי, פקאנים ברוטב ויניגרט הדרים

 

פונדנט שוקולד: מעדן שוקולד (פרווה) אפוי למחיצה בתנור מוגש עם פרי עונתי.

למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי בשר מכל הגילאים, מתאים למסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד.

רמת קושי: קלה.

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הלחמנייה, האסאדו והצ'ימיצ'ורי מגיעים מוכנים מראש, כל השאר מכינים במקום.

אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, מכיל סוכר.