סדנת דגים נאים הינה סדנה חווייתית המתאימה לאוהבי הדגים.
בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות (סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז השף מדגים פרונטלית את כל המנות, בסוף ההדגמה כל זוג מקבל חומרי גלם שאיתם הוא מכין בעצמו את המנות.
טטאקי טונה: טונה אדומה, צרובה למחצה בליווי סלטון פרשי ומרענן
טרטר טונה: טונה אדומה קצוצה ומתובלת על ברוסקטה חמה וקראנצ'ית.
קרודו אינטיאס: פרוסות של אינטיאס על שמן זית לאבנה זעתר וסומאק.
סביצ'ה פאני פורי: סביצ'ה דג לבן בתוך כדור פאני פורי פריך ורוטב איולי
קרפצ'יו סינטה: סינטה דקיקה עם בלסמי רוקט ובצל שאלוט.
סלמון קפרזה: פרוסות סלמון דקיקות, עגבניות שרי, בזיליקום ומוצרלה בייבי
קינוח שירה ראבה: סולת הודית מתוקה עם פרי עונתי ופיסטוק.
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי דגים נאים מכל הגילאים, מתאים למסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד.
רמת קושי: קלה.
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הלחם לברוקטות מגיע מוכן, כל השאר מכינים במקום.
אלרגיות רגישויות: אפשר ללא גלוטן, אפשר ללא חלב, אפשר ללא סוכר.
אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך באתר שלנו. אנא בחר איזה סוגי עוגיות אתה מאפשר לנו להשתמש בהם.