סדנת בישול טורקי הינה סדנה חווייתית המתאימה לאוהבי המטבח הטורקי.
בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות (סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל ולטעום מהכל.
לחמעג'ון: מאפה דק ועליו בשר טחון מתובל, מוגש עם נענע, פטרוזיליה, לימון ובצל סומאק.
פידה: מאפה בצורת סירה במילוי בשר אונטריב מפורק.
שווארמה: שווארמה פרגית עסיסית בליווי טחינה, בצל סומאק וסלט עגבניות חריף.
פאבה: ממרח אפונה צהובה חמה וקרמית, מוגש עם טחינה, ופיתה שרופה
קיסיר: סלט בורגול מתובל עם עשבי תיבול, מוגש על חסה פריכה
סלט עגבניות חריף: עגבניות, פלפל חריף, בצל, פטרוזיליה ושום.
לוקומדס: מיני סופגניות בסירופ סוכר ותבלינים חמים, מוגש עם יוגורט או קצפת צימחית
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי המטבח הטורקי מכל הגילאים, מתאים למסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד.
רמת קושי: קלה.
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: האפונה עצמה כבר מבושלת, הפיתות מוכנות, כל השאר מכינים במקום.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב למעט בקינוח רק אם רוצים, מכיל סוכר.
אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך באתר שלנו. אנא בחר איזה סוגי עוגיות אתה מאפשר לנו להשתמש בהם.