למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לאוהבי המטבח האיטלקי גם בשילוב ילדים, מסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..
רמת קושי: בינונית
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף תנור, כיריים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הבצקים, המילוי של הרביולי, המטבלים והרוטב פירות יער, מגיע כבר מוכן, כל השאר מכינים במקום.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, מכיל חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.