fbpx

סדנה מקסיקנית

תיאור הסדנה: 

הסדנה המקסיקנית מתאימה לכל אוהבי המטבח המקסיקני החריף הצבעוני והעז.

בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות ( סינר וכובע שף),
בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת.
מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל,
סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת
כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה,
כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל
וכמובן גם לטעום מהכל

חומרי הגלם: 

טורטייה צ'ילי קון קרנה: טורטיות ( קמח חיטה) בשר טחון, שעועית אדומה, צ'ילי חריף,בצל מלח,פלפל,קייגון.

טאקוס סביצ'ה דג: טאקוס, דניס, אבוקדו, בצל סגול, כוסברה, נענע, צ'ילי חריף, לימון,שמן זית, מלח ופלפל.

טוסטאדה אסאדו: טורטיות (קמח חיטה),איולי שום, חסה, חלפניו, כוסברה, אסאדו מפורק ( שפונדרה, מלח, פלפל, שום).

צ'ורוס: קמח חיטה, מרגרינה, סוכר, מלח, ביצים, שמן קנולה, סוכר, קינמון, סירופ מייפל.

למי הסדנה מתאימה: לימי הולדת, מסיבת רווקות, ערבי גיבוש ועוד..

רמת קושי: בינונית

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, כיור עם מים, ( רצוי שיהיה מטבח מסודר)

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן:

הטורטיות, הטאקוס, הבשר אסאדו, האיולי, הבצק של הצ'ורוס מגיע כבר מוכן מראש, כל השאר מכינים במקום.

אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח