דג מרוקאי: דג אמנון מבושל ברוטב עגבניות פיקנטי, פלפלים,ופטרוזיליה מוגש עם חלה.
סלמון בטמפורה: נתחי סלמון מצופים בבלילת טמפורה, מטוגנים בשמן עמוק בליווי איולי שום ולימון.
סביצ'ה: קוביות דג דניס, בצל סגול, כוסברה, נענע, צ'ילי חריף, אבוקדו/מנגו לימון, ושמן זית, מוגש על קרעים של דפי אורז מטוגנים.
סלק צלוי: סלקים צלויים בתנור מוגש עם לימון, יוגורט, שמן זית ופטרוזיליה.
כרובית בטחינה: פרחי כרובית צלויים בתנור, מוגש עם טחינה, לימון ופטרוזיליה.
קינוח קדאיף: שערות קדאיף על מחבת עם חמאה, מוגש עם קרם מסקרפונה, פרי עונתי ורוטב ריבת חלב.