סדנת בישול מקסיקנית

תיאור הסדנה:
מחיר: 250 ש"ח לאדם, מינימום 2500 ש"ח להזמנה

הסדנה המקסיקנית מתאימה לכל אוהבי המטבח המקסיקני החריף הצבעוני והעז.

בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות (סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל וכמובן גם לטעום מהכל.

תפריט הסדנה:

טורטיה אנטריקוט: טורטייה במילוי רצועות אנטריקוט מוקפצים עם בצל תבלינים, חסה, סלסה אדומה ואיולי שום.

טאקוס: טאקוס במילוי סביצ'ה דג ים, בצל סגול, אבוקדו, כוסברה נענע וצ'ילי חריף.

טוסטאדה: טורטייה מטוגנת במילוי בשר מפורק עם סלסה אדומה, חסה, חלפניו ואיולי שום.

אורז מקסיקני: אורז לבן מבושל עם עגבניות ובצל.

צ'ילי קון קרנה: תבשיל שעועית, בשר טחון, בצל ותבלינים.

צ'ורוס: מעין סופגנייה מבצק רבוח מטוגנת ומוגשת עם סוכר, קינמון ומייפל.

למי הסדנה מתאימה: לימי הולדת, מסיבת רווקות, ערבי גיבוש ועוד.

רמת קושי: בינונית.

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, כיור עם מים, ( רצוי שיהיה מטבח מסודר).

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הטורטיות, הטאקוס, הבשר אסאדו, האיולי, הבצק של הצ'ורוס מגיע כבר מוכן מראש, כל השאר מכינים במקום.

אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.