מרק מיסו: מרק יפני על בסיס מיסו, מוגש עם טופו, בצל ירוק ואצות וואקמה.
סלט אצות: סלט אצות וואקמה עם כרוב סגול, גזר, נבטים, בצל ירוק שומשום קלוי ורוטב חמוץ ומתקתק.
רולים של סושי: אינסייד אאוט, פוטו מאקי וקונוס.
מרכיבים לבחירה: גזר, מלפפון, אבוקדו, בטטה, עירית, סלמון, סלמון אפוי, טונה אדומה ודג לבן
סושי מתוק: קינוח בצורת סושי על בסיס פודינג וניל, קוקוס טחון ופתי בר, מגיע במילוי אוראו, בננה, במבה ורטבים מתוקים
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי סושי מכל הגילאים, מסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד.
רמת קושי: קלה.
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: האורז מגיע כבר מוכן כמו כן חלק מחומרי הגלם של הסושי, בסדנה חותכים חלק מהירקות ומגלגלים באופן עצמאי את הרולים.
אלרגיות רגישויות: אפשר לבקש ללא גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.
אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך באתר שלנו. אנא בחר איזה סוגי עוגיות אתה מאפשר לנו להשתמש בהם.